Uimaliiton 110v juhlagaala

14.11.2016

Lauantaina 12.11. juhlittiin Hämeenlinnan Aulangolla 110-vuotiasta Uimaliittoa. Yli 200 vieraan voimin syötiin hyvin ja nautittiin Salmisen Jussin juontamasta gaala ohjelmasta. Tilaisuudessa palkittiin vuoden aikana ansioituneita sekä myös pidemmän uran uinnin parissa tehneitä. Opetus- ja Kulttuuriministeriön ansiomerkin sai lähes 20 uintivaikuttajaa, tamperelaisista Kultaisen ansioristin vastaanotti Samuli Liinpää ja Ansioristin Jari Räikkönen. Samuli sai lisäksi myös Uimaliiton ansiomerkin nro 258. Onnittelut vielä molemmille herroille!

Vuoden Vesipallovalmentajan tittelillä palkittiin UiTan Mikko Moisalo, naisten SM-kultaa keväällä voittaneen joukkueen valmentaja. Onnittelut Mikolle!

Tampereen Uinnin Tuen kisajärjestelytiimi sai tunnustusta olemalla ainoana seurana/seurayhtymänä ehdolla kaikissa kolmessa palkintokategoriassa: Vuoden Uintikilpailu, Vuoden Arvokilpailu ja Vuoden Uintiurheiluteko. Tampereen Avoimet Mestaruusuinnit kisasi kolmen parhaan joukossa Vuoden Uintikilpailun tittelistä ja Rollo-tapahtuma kisasi samaan tapaan kolmen parhaan joukossa Vuoden Arvokilpailun ja Uintiurheiluteon tittelistä. Tänä vuonna meidän paras ei riittänyt, vaan Vuoden Uintikilpailuksi valittiin Oulun Uinnin Nuorisouinnit, Vuoden Arvokilpailuksi SM-kilpailut jotka järjesti HSS ja Vuoden Uintiurheiluteko oli nuoren uimarin Nea-Amanda Heinolan hieno menestys ja pronssi mitali nuorten EM-kisoissa.  Onnittelut voittajille!

Mielestäni upeat kisat oli meiltä ehdolla ja selkeästi Tampereella tehdään laadukasta kisatyötä, kiitos tästä kuuluu tietenkin järjestelytiimille ja toimitsijoina toimineille vanhemmille mutta myös Tampereen kaupungille hienosta hallista jossa on puitteet kohdallaan ja erityisesti Tuula Paavolalle jonka kanssa yhteistyö sujuu loistavasti.

Täytenä yllätyksenä tuli henkilökohtainen ehdokkuus Vuoden Seuraleijona kategoriassa. Tuntui hienolta tällaisessa seurassa päästä ehdolle, kiitos.

Työ uinnin parissa jatkuu ja hienoja kisoja tulossa ensi vuonnakin; Tampereen Avoimet jälleen tutulla paikallaan toukokuun alussa kaksipäiväisenä tapahtumana, Ikäkausimestaruusuintien finaalit alkukesästä ja kruununa vielä SM-kisat osana Ylen SM-viikkoa heinäkuun alussa! Tavoitteena on olla taas parhaiden kisojen joukossa!

Kaikki palkitut löytyvät Uimaliiton sivuilta

http://www.uimaliitto.fi/liitto/uutiset/uintiurheilugaala-oli-menestys/

 

Uintiterveisin,

Kati Kukkonen

Tampereen Uinnin Tuki ry

puheenjohtaja