Toimitsijat / Volunteers

Täältä voit ilmoittautua toimitsijaksi kaikkiin Tampereella järjestettäviin  uintikilpailuihin.  Klikkaamalla kisan linkkiä pääset ilmoittautumaan mukaan. Toivomme aktiivista ilmoittautumista molempien seurojen toimijoilta, jotta pystymme järjestämään laadukkaita uintikilpailuita.

Jokaisen panos on tärkeä ja jokainen auttaa tavallaan. Kilpailujen talkoohenkilönä et tarvise tuomarikorttia tai aikaisempaa kokemusta, kaikille löytyy pesti - ilmoittaudu rohkeasti mukaan.

Kiitos!

 

Muistathan ilmoittautua hyvissä ajoin toimitsijaksi!

 

 


Toimitsijaksi Tampereen Joulukisa 8.12.2018.

Ilmoittaumiset: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari2.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=15F11EE64618D07CC2258337002FD499

Ilmoittaudu toimitsijaksi tällä kaavakkeella Tampereen Uinnin Tuen Joulukisat-2018 uintikilpailuihin.

Kisat järjestetään Kalevan uintikeskuksessa lauantaina 8.12.2018.
Toimitsijatehtäviä on monia, voit toivoa omaa rooliasi laittamalla lisätietokenttään merkinnän haluamastasi tehtävästä. Toimitsija-asuna on Uinnin Tuen limenvihreä T-paita. Jos sinulla on jo paita, ota se mukaasi. Ota mukaan myös oma vesipullo.

Muistathan, että kaikkia tarvitaan, jotta saamme onnistuneet kilpailut. Et tarvitse tuomarikorttia, voit silti olla avuksi - iso kiitos etukäteen!
 


 

Ohjeistuksia

PDF-tiedostoToimitsijoiden kisatehtävät 2016.pdf (350 kB)
päivitetty 28.6.2016

Toimitsijalistaus päivittyy ajantasaisena tähän. Huomioithan, että tehtäväsi/paikkasi kisassa saattaa muuttua joten tarkista tilanne vielä päivää ennen kisaa! 

 

List of volunteers will be updated here, please checke your position/days and let us know if changes are necessary

PDF-tiedostojoulukisat 2018 toimitsijat 0612.pdf (296 kB)
Toimitsijalistaus