Toimitsijat / Volunteers

Täältä voit ilmoittautua toimitsijaksi kaikkiin Tampereella järjestettäviin  uintikilpailuihin.  Klikkaamalla kisan linkkiä pääset ilmoittautumaan mukaan. Toivomme aktiivista ilmoittautumista molempien seurojen toimijoilta, jotta pystymme järjestämään laadukkaita uintikilpailuita.

Jokaisen panos on tärkeä ja jokainen auttaa tavallaan. Kilpailujen talkoohenkilönä et tarvise tuomarikorttia tai aikaisempaa kokemusta, kaikille löytyy pesti - ilmoittaudu rohkeasti mukaan.

Kiitos!

 

Muistathan ilmoittautua hyvissä ajoin toimitsijaksi!

 

 


Toimitsijaksi ManseCup kilpailuihin!

Kevätkauden ensimmäinen ManseCup uidaan Sunnuntaina 9.2.2020.

Kilpailut uidaan seurojen uintivuorolla 17.30-19.30 (25m allas uusi puoli). Verryttely 17.00-17.30 erikseen ilmoitettavilla radoilla. Kilpailuvalmistelut tehdään hallilla samanaikaisesti verryttelyn kanssa.

Toimitsija-asuna on Uinnin Tuen limenvihreä T-paita. Jos sinulla on jo paita, ota se mukaasi. Ota tarvittaessa mukaan myös oma vesipullo. Kisoissa ei ole erikseen järjestettynä muonitusta toimitsijoille.

Muistathan, että kaikkia tarvitaan, jotta saamme onnistuneet kilpailut. Et tarvitse tuomarikorttia, voit silti olla avuksi - iso kiitos etukäteen!

Kiitos aktiivisuudestasi.


Ilmoittaudu toimitijaksi! https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari2.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=EC6D6A5473B674B5C22584F4006486EF

Ohjeistuksia

PDF-tiedostoToimitsijoiden kisatehtävät 2016.pdf (350 kB)
päivitetty 28.6.2016

Toimitsijalistaus päivittyy ajantasaisena tähän. Huomioithan, että tehtäväsi/paikkasi kisassa saattaa muuttua joten tarkista tilanne vielä päivää ennen kisaa! 

 

List of volunteers will be updated here, please checke your position/days and let us know if changes are necessary