Toimitsijat / Volunteers

Täältä voit ilmoittautua toimitsijaksi kaikkiin Tampereella järjestettäviin  uintikilpailuihin.  Klikkaamalla kisan linkkiä pääset ilmoittautumaan mukaan. Toivomme aktiivista ilmoittautumista molempien seurojen toimijoilta, jotta pystymme järjestämään laadukkaita uintikilpailuita.

Jokaisen panos on tärkeä ja jokainen auttaa tavallaan. Kilpailujen talkoohenkilönä et tarvise tuomarikorttia tai aikaisempaa kokemusta, kaikille löytyy pesti - ilmoittaudu rohkeasti mukaan.

Kiitos!

 

Muistathan ilmoittautua hyvissä ajoin toimitsijaksi!

 

 


Toimitsijaksi  Lyhyen radan SM-Uinteihin  12.12. - 15.12.2019

 

Ilmoittautumis linkki ja toimitsija ohjeet tähän tapahtumaan on LRSM-sivulla!

 
Muistathan, että kaikkia tarvitaan, jotta saamme onnistuneet kilpailut. Jokaisen uintikilpailuun osallistuvan uimarin puolesta on oltava toimitsija, mutta myös muita seurojen ja lähiseudun uintiaktiiveja tarvitaan. Kaikkiin tehtäviin ei tarvitse tuomarikorttia ja silti voi olla avuksi - iso kiitos etukäteen!

Tarvitsemme SM-Uintien iltajakosoihin korinkantajia. Täältä voit ilmoittautua mukaan korinkatajaksi!

 


Toimitsijaksi ManseCup kilpailuihin!

Syksyn viimeinen ManseCup uidaan Lauantain 14.12.2019.

Kilpailut uidaan SM-uintien jaksojen välissä noin 14:00-16.30  Verryttely 13.30-14.00 erikseen ilmoitettavilla radoilla. Kilpailuvalmistelut tehdään hallilla samanaikaisesti verryttelyn kanssa.

Toimitsija-asuna on seurojen tumma toimistija T-paita. Jos sinulla on jo paita, ota se mukaasi. Ota tarvittaessa mukaan myös oma vesipullo. Kisoissa ei ole erikseen järjestettynä muonitusta toimitsijoille.


Ilmoittaudu toimitijaksi! https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari2.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=C9266C5FA1B0F81DC22584C300314D23

Ohjeistuksia

PDF-tiedostoToimitsijoiden kisatehtävät 2016.pdf (350 kB)
päivitetty 28.6.2016

Toimitsijalistaus päivittyy ajantasaisena tähän. Huomioithan, että tehtäväsi/paikkasi kisassa saattaa muuttua joten tarkista tilanne vielä päivää ennen kisaa! 

 

List of volunteers will be updated here, please checke your position/days and let us know if changes are necessary